Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καταπληκτικές ιδέες για ανοιχτές ντουλάπες

Συγκεντρώσαμε ιδέες για ανοιχτές ντουλάπες που χωράνε τα πάντα

Η οργάνωση ντουλάπας, είναι πολύ σημαντική. Αν δεν οργανώνεις τη ντουλάπα σου, δεν μπορείς να εντοπίσεις τα ρούχα ή τα αξεσουάρ σου. Επομένως, χάνεις χρόνο και είναι πιο δύσκολο να δημιουργείς καθημερινά outfit. Επιπλέον, ένας οργανωμένος χώρος και ένα οργανωμένο σπίτι γενικότερα, προσφέρουν απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

Δες ακόμη: Πώς να οργανώσεις τη ντουλάπα σου

Γιατί να επιλέξεις ανοιχτή ντουλάπα

Οι ανοιχτές ντουλάπες, είναι μια πολύ καλή λύση για να βλέπεις τα ρούχα σου. Συνεπώς θα τα βρίσκεις εύκολα. Επιπλέον, είναι και μια οικονομική λύση αν έχεις περιορισμένο budget. Μια ανοιχτή ντουλάπα μπορεί να πιάνει χώρο από 2 τετραγωνικά ως και ολόκληρο δωμάτιο. Το σίγουρο είναι πως μπορείς να την διαμορφώσεις όπως θέλεις, βασίζοντας την δομή της στην γκαρνταρόμπα σου.

Έχεις πολλά ή λίγα ρούχα; Έχεις περισσότερα παπούτσια ή περισσότερες τσάντες; Τα αξεσουάρ σου μήπως χωρούν εύκολα σε ένα συρτάρι; Τα καλλυντικά σου; Δώσε σκέψη σε αυτά πριν αποφασίσεις να φτιάξεις ανοιχτή ντουλάπα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σου παρέχουμε την απαραίτητη έμπνευση για το στυλ, τα χρώματα, την διαρρύθμιση και την διακόσμηση.

Φυσικά, έχε υπόψιν πως ανοιχτές ντουλάπες δεν έχει μόνο το ΙΚΕΑ και πως εύκολα μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τη δική σου -ή και με λίγη βοήθεια- με αρκετά λιγότερα χρήματα.

Δες παρακάτω, μερικές ιδέες για ανοιχτές ντουλάπες που δείχνουν πολύ όμορφες και προσεγμένες.

Θα σε ενδιαφέρει: ιδέες με στυλ για αποθήκευση παπουτσιών

Ιδέες και tips για ντουλάπες ανοιχτές

Όταν σχεδιάζεις τη ντουλάπα σου, υπολόγισε αν έχεις περισσότερα ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ. Θα βοηθήσει στην σωστή διαρρύθμιση.

decluttrme

Δημιούργησε χρωματική και υλική αρμονία με τον υπόλοιπο χώρο.

decluttrme

Για μια ανοιχτή ντουλάπα, προτίμησε ένα σημείο του σπιτιού με φως. Θα σε διευκολύνει πολύ στο καθημερινό ντύσιμο.

cassdimicco

Όταν φτιάξεις τη ντουλάπα σου, αφιέρωσε χρόνο για να την οργανώσεις. Δες τρικ οργάνωσης ντουλάπας που θα κάνουν το ντύσιμο παιχνιδάκι.

Δες ακόμη περισσότερες ιδέες για όμορφες ανοιχτές ντουλάπες.

fashionablykay 
Ανοιχτή-ντουλάπα
themarklandhome
Ανοιχτή-ντουλάπα
marienova
Ανοιχτή-ντουλάπα
mariajesusgarnica

Photo by Olena Sergienko on Unsplash

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.