Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

10 ιδέες με στυλ για αποθήκευση παπουτσιών

Έξυπνες και κομψές ιδέες για αποθήκευση παπουτσιών, που θα κάνουν το δωμάτιο σου να μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος!

Εάν ο χώρος σου είναι μικρός και τα παπούτσια σου πολλά, εάν αγαπάς -όσο κι εμείς- τα παπούτσια και δεν θέλεις να τα στοιβάξεις σε κούτες στο υπόγειο ή στην αποθήκη σου, τότε χρειάζεσαι επειγόντως μια έξυπνη λύση που θα σε βοηθήσει να έχεις όλα σου τα παπούτσια κοντά σου, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εξάλλου, αν έχεις κάποια ζευγάρια που είναι πραγματικά όμορφα δεν υπάρχει λόγος να μην τα ευχαριστιέσαι ακόμη και όταν δεν τα φοράς, εκθέτοντάς τα και μετατρέποντας τα σε διακοσμητικά είδη.

παπουτσιών 1

Προσωπικά, οι βιβλιοθήκες είναι η αγαπημένη μου λύση αποθήκευσης παπουτσιών. Όχι μόνο γιατί μπορείς να εκμεταλλευτείς και το τελευταίο εκατοστό, εκθέτοντας και τα βιβλία σου, αλλά και γιατί σπάει την σοβαρότητα μιας βιβλιοθήκης, δίνοντας έναν πιο χαρούμενο και γυναικείο τόνο.

παπουτσιών 2

Διακόσμησε την με ότι άλλο ενδιαφέρον αντικείμενο διαθέτεις. Κοσμήματα, κεριά, λουλούδια και άλλα αξεσουάρ όπως οι τσάντες.

παπουτσιών 3

Εάν είσαι φαν της Σκανδιναβικής διακόσμησης και του industrial στυλ, τότε αυτή η πρόταση είναι για σένα.

παπουτσιών 4

Μια απλή ραφιέρα ίσως είναι και η πιο εύκολη αλλά και η πιο οικονομική λύση για να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου.

παπουτσιών 5

Τα ψηλά τακούνια αποθηκεύονται χωρίς να χάνουν ούτε πόντο από την κομψότητά τους, επάνω σε μια σιδερένια βέργα, σαν αυτές που έχεις στο μπάνιο για να κρεμάς πετσέτες.

παπουτσιών 6

Φτιάξε μόνη σου μια ξύλινη σκάλα, στην οποία θα τοποθετήσεις ξύλινες σανίδες που θα λειτουργήσουν σαν ράφια για τα παπούτσια σου.

παπουτσιών 2 1

Ακόμη μία πολύ κομψή πρόταση είναι να εκθέσεις τα παπούτσια σου -και να τα προφυλάξεις από την σκόνη- αποθηκεύοντας τα σε ένα ερμάριο που μπορείς ακόμα και να μεταμορφώσεις, βάφοντας το στα χρώματα που επιθυμείς.

παπουτσιών

Ακόμη μια αντικέ ντουλάπα μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σαν μια μεγάλη παπουτσοθήκη, στερεώνοντας ράφια στο εσωτερικό της.

παπουτσιών 7

Τέλεια πρόταση για οργάνωση και διακόσμηση, μια απλή ξύλινη σκάλα δεν χρησιμεύει μόνο για να κρεμάς πετσέτες στο μπάνιο, αλλά και για να εκθέτεις τις πιο ωραίες σου γόβες.

παπουτσιών 8

Τα πιο ακριβά σου κομμάτια, δεν πρέπει να μένουν κρυμμένα. Δώσε τους την θέση που τους αξίζει σε μια ραφιέρα που τραβάει τα βλέμματα.

Πηγή: Ιδέες για αποθήκευση παπουτσιών

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.

Κοινοποιήστε!