Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να διακοσμήσεις το γραφείο στο σπίτι

Διακόσμηση γραφείου στο σπίτι: φανταστικές ιδέες διακόσμησης των τοίχων και του γραφείου για έμπνευση και αύξηση παραγωγικότητας

Εάν δουλεύεις μέσα από το σπίτι και βρίσκεις ότι η έμπνευση και η παραγωγικότητα σου έχουν πιάσει πάτο, τότε διάβασε μέχρι το τέλος.

Σήμερα θα ανακαλύψεις όμορφους τρόπους να επανακτήσεις τη χαμένη σου έμπνευση, με λίγη φαντασία και έξυπνη διακόσμηση γραφείου στο σπίτι.

Ναι, καλά διάβασες, εννοείται πως ότι μας περιβάλλει έχει την ικανότητα να δίνει το mood της ημέρας, να μας εμπνέει ή να μας μπλοκάρει και να αυξάνει ή να μειώνει την όρεξη μας για δουλειά. Επιπλέον, η οργάνωση σε ότι αντικρίζεις γύρω σου, είναι το έξτρα λιθαράκι που θα κρατήσει τακτοποιημένη και την σκέψη σου, εκτός από το χώρο σου.

Διακόσμηση με moodboards

Ένας πίνακας όπου θα συγκεντρώνεις κομμάτια έμπνευσης για το project σου, θα σε κρατά οργανωμένη και θα σε κάνει να βλέπεις την γενικότερη εικόνα. Πάνω σε αυτό το moodboard μπορείς επίσης να καρφιτσώνεις όλα όσα πρέπει να κάνεις κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και σημειώσεις με όλες τις ιδέες που έρχονται σαν φλας στο μυαλό σου, ώστε να μην τις ξεχάσεις! Βρες παρόμοιο συρμάτινο πλαίσιο για φωτογραφίες και σημειώσεις (28,10€).

Moodboards
harmonize.decoracoes

Διακόσμηση με σύμβολα και φωτογραφίες

Τα ενθύμια και τα σύμβολα από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες και προσωπικές στιγμές που εκτιμάς, θα σου δίνουν ένα boost αυτοπεποίθησης και καλής διάθεσης τις μέρες που το χρειάζεσαι περισσότερο. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στον τοίχο σου και οι μπαταρίες σου θα γεμίζουν αυτόματα.

Gallery wall διακόσμηση γραφείου
veni.etiam.photography

Set your motto

Είτε το σλόγκαν σου αφορά ένα στόχο που έχεις βάλει είτε μια γενικότερη φιλοσοφία της ζωής…κάνε το κορνίζα. Θα το βλέπεις κάθε μέρα και έτσι θα προσπαθείς ακόμη πιο σκληρά για να πετύχεις το στόχο σου.

Διακόσμηση γραφείου στο σπίτι: ιδέες για έμπνευση | i-deco
a.house.on.highlands

Βιβλία, βιβλία, βιβλία

Βιβλία και περιοδικά σχετικά με το αντικείμενο σου. Μια τεράστια βιβλιοθήκη, σίγουρα δεν θα μπορούσες να την μεταφέρεις στο γραφείο σου όταν εργαζόσουν εκτός σπιτιού. Τώρα λοιπόν, είναι η ευκαιρία σου να εκμεταλλευτείς την βιβλιοθήκη που έχεις φτιάξει. Αν δεν έχεις φτιάξει βιβλιοθήκη σχετική με το αντικείμενο σου…είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις. Σε μια στιγμή που πραγματικά σου χρειάζεται έμπνευση, το βιβλίο είναι ο καλύτερος σου φίλος.

Δες ακόμη: Πώς να οργανώσεις το γραφείο σου στο σπίτι

Διακόσμηση γραφείου στο σπίτι: ιδέες για έμπνευση | i-deco
lorrainegvaledesign

Λουλούδια και φυτά στο γραφείο

Τα λουλούδια και τα φυτά, μπορούν να δώσουν έναν τόνο ηρεμίας και γαλήνης στο χώρο σου, κάτι που σίγουρα χρειαζόμαστε όλοι όσοι κάνουμε δουλειές γραφείου. Φυσικά, δεν χρειάζεται να μετατρέψεις το χώρο σου σε θερμοκήπιο, καθώς 2-3 μικρές γλάστρες αρκούν.

Διακόσμηση γραφείου στο σπίτι: ιδέες για έμπνευση | i-deco
jcdesign

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.