Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ιδέες για διακόσμηση με καθρέφτες

Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο σικ και μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση με καθρέπτες, για φως, διάσταση και στυλ

Οι καθρέφτες αποτελούν βασικό στοιχείο ενός μπουντουάρ, ενός μπάνιου ή ενός dressing room. Έχουν όμως και άλλες ιδιότητες πέρα από την χρήση τους ως αντικείμενα αντανάκλασης της εικόνας μας.

Οι διακοσμητές χρησιμοποιούν καθρέφτες στο interior design για τις διακοσμητικές τους ιδιότητες, καθώς όχι μόνο δίνουν την εντύπωση μεγαλύτερου χώρου, αλλά απορροφούν το φως και προσθέτουν ύφος κομψότητας και πολυτέλειας.

Όταν μάλιστα τους τοποθετήσετε σε στρατηγικά σημεία, οι καθρέφτες μπορούν να παίξουν τον ρόλο ενός παράθυρου.

Οι καθρέπτες διαφόρων σχημάτων, διακοσμούν τοίχους και συμπληρώνουν art galleries σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Επίσης, οι καθρέπτες ταιριάζουν με όλα τα υλικά που κυριαρχούν σε ένα σπίτι, όπως για παράδειγμα το ξύλο, το μάρμαρο και το τσιμέντο.

Με το ξύλο μάλιστα, οι καθρέφτες δημιουργούν έναν αντιθετικό συνδυασμό με άποψη. Το ξύλο “μαλακώνει” το αυστηρό ύφος του καθρέφτη και ο καθρέφτης προσθέτει μια νότα πολυτέλειας στο ξύλο. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν υλικό και σε σπίτι όπου το ξύλο κυριαρχεί, ώστε να δώσει μια διαφορετική νότα, που θα σπάσει την μονοτονία.

Δείτε παρακάτω, όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθρέφτες στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

με καθρέπτες 3
nurniginaa

Μπροστά από έναν καθρέφτη, μπορείτε να τοποθετήσετε χρωματιστά αντικείμενα που καθορίζουν το στυλ του χώρου σας. Ο καθρέφτης θα τα “διπλασιάσει”, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ανάλογη διάθεση στο χώρο σας.

Δες ακόμη: Ιδέες Για Διακόσμηση Με Φωτάκια

Ιδέες για διακόσμηση με καθρέπτες | i-deco
interiorsbykaryn

Όπως είπαμε παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έπιπλα με καθρέφτες για την διακόσμηση του χώρου σας, δίνοντας κομψότητα και αίγλη.

Ιδέες για διακόσμηση με καθρέπτες | i-deco
luxxumoderndesignliving

Σήμερα, θα βρείτε αμέτρητα στυλ στα καταστήματα, που ενσωματώνουν το μοντέρνο design. Δημιουργήστε μια γωνιά με στυλ, με μικροέπιπλα στα ίδια χρώματα.

central image credit: Photo by Spacejoy on Unsplash

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.