Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διακόσμηση με κρυστάλλους για θετική ενέργεια

Πολύτιμοι λίθοι στην διακόσμηση: διάβασε πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με κρυστάλλους για θετική ενέργεια

Η ενέργεια μας είναι κάτι που καθορίζεται αρχικά από εμάς τους ίδιους και στη συνέχεια από όσους και όσα μας περιτριγυρίζουν. Ένα από τα αντικείμενα που μπορούν να μεταδώσουν την ενέργεια τους -σύμφωνα με τους gurus ευεξίας- είναι και οι πολύτιμοι λίθοι. Πιστεύεται, πως είναι οι δορυφόροι της θεραπευτικής ενέργειας της γης και μάλιστα κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Σίγουρα έχεις ήδη διαβάσεις αρκετά για το face rolling και τους πολύτιμους λίθους που χρησιμοποιούνται στα εργαλεία περιποίησης.

Όσον αφορά την διακόσμηση και την μετάδοση ενέργειας, ο ροζ χαλαζίας πχ. χρησιμοποιείται για την ιδιότητα του να έλκει την αγάπη και να προωθεί την αίσθηση της γαλήνης, ενώ ο αμέθυστος είναι ένας κρύσταλλος με ηρεμιστικές ιδιότητες, που απωθεί το άγχος, ηρεμεί το νευρικό σύστημα και αυξάνει την συγκέντρωση.

Στην εποχή που ζούμε και με όλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που βρίσκονται στην διάθεση μας, για να γεμίσουμε τον χώρο μας με θετική ενέργεια.

Μάλιστα, στην εσωτερική διακόσμηση σπιτιού, η χρήση τέτοιων ορυκτών είναι πλέον τόσο διαδεδομένη που βλέπουμε να αντικαθιστά σε πολλές περιπτώσεις το μάρμαρο ή και τον γρανίτη, καταλαμβάνοντας μεγάλες επιφάνειες του εσωτερικού των σπιτιών, όπως οι πάγκοι κουζίνας, νεροχύτες κτλ. Για αυτό και έχουμε εντοπίσει τα πιο ωραία αντικείμενα για διακόσμηση με κρυστάλλους, που όχι μόνο θα ωφελήσουν την αύρα και το σπίτι σας, αλλά θα το ομορφύνουν ακόμη περισσότερο. Δείτε κάποιες ιδέες για διακόσμηση με πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους, που θα φέρουν θετική ενέργεια στο σπίτι σας.

#1. Τοποθετήστε πολύτιμους λίθους και κρυστάλλους σε κασπώ

#2. Φτιάξτε μια γωνιά θετικής ενέργειας με κεριά, αρωματικά και κρυστάλλους

#3. Χρησιμοποιήστε ως διακοσμητικό επάνω στα βιβλία σας ή χρησιμοποιήστε 2 λίθους ακόμη και σαν βιβλιοστάτες

#4. Ένα μπολ από ορυκτά μπορεί να φιλοξενήσει τα κοσμήματα σας

#5. Γεμίστε τους δίσκους και τα αποθηκευτικά σας κουτιά με οβελίσκους και σφαίρες από λίθους

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.

Κοινοποιήστε!