Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση του χολ

Διακόσμηση του χολ: δες μοντέρνες ιδέες για το χολ, που θα δώσουν στυλ και πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητα σου

Μικρό, στενό ή μεγάλο, το χολ υπάρχει σε κάθε σπίτι και μπορεί πραγματικά να είναι το πιο άχαρο μέρος του, εκτός και αν…το διακοσμήσεις σωστά, με φαντασία και στυλ.

Το χολ βέβαια, είναι και ένας χώρος πρακτικός που μπορεί να εξυπηρετήσει τις καθημερινές μας ανάγκες, ανάλογα με την διακόσμηση που θα κάνουμε και τα έπιπλα που θα τοποθετήσουμε. Ακόμη και εάν μιλάμε για ένα μικρό χολ, υπάρχουν τρόποι και να το κάνεις να δείχνει μεγαλύτερο αλλά και να το εκμεταλλευτείς πλήρως.

Δες παρακάτω μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση του χολ και σκέψου πώς μπορείς να τις προσαρμόσεις στον δικό σου χώρο.

#1. Βαλίτσες και διακοσμητικά

Οι βαλίτσες δεν αποτελούν μόνο ένα υπέροχο διακοσμητικό, αλλά και έναν χώρο αποθήκευσης, καθώς και μια έξτρα επιφάνεια για το χολ, που μπορείς να διακοσμήσεις δίνοντας vintage ύφος στο σπίτι σου.

Διακόσμηση του χολ με αξεσουάρ
littlepettittpad

#2. Pampas + φυσικά χρώματα

Ένα ψηλό ανθοδοχείο με pampas grass, δίνει υφή και ενδιαφέρον στον χώρο, ενώ οι φυσικοί τόνοι σε διακοσμητικά, χαλί και φωτιστικό, σπάνε το λευκό που κυριαρχεί, δημιουργώντας ένα ήρεμο περιβάλλον.

Διακόσμηση με φυσικά στοιχεία στο χολ
janki.stories

#3. Εκμεταλλεύσου το ύψος

Τα χολ, συνήθως δεν είναι μεγάλοι χώροι αφού αποτελούν μια δίοδο και όχι κύριο χώρο και έτσι δε μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε σαν επιφάνειες, μπορούμε όμως να τα εκμεταλλευτούμε σε ύψος για να δημιουργήσουμε αποθηκευτικούς χώρους και πρακτικές λύσεις.

Ιδέες για διακόσμηση του χολ | i-deco
interiorsari

#4. Βάλε φαντασία

Αντικείμενα που χρησιμοποιείς καθημερινά, με λίγη φαντασία μπορούν να γίνουν υπέροχα διακοσμητικά για τους τοίχους στο χολ.

Ιδέες για διακόσμηση του χολ | i-deco

#5. Πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι

Μια συρταριέρα, ένα ράφι, ένας αποθηκευτικός χώρος για τα παπούτσια που μπορεί να χρησιμεύσει και ως καναπεδάκι για να βγάζουν οι καλεσμένοι τα παπούτσια τους, καθώς και μια κρεμάστρα για τα πανωφόρια, αποτελούν συνηθισμένες επιλογές για το χολ που αν τους δώσεις στυλ, θα είναι και ένα άψογο σημείο υποδοχής για τους καλεσμένους σου.

Δες περισσότερες ιδέες για διακόσμηση του χολ

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.

Κοινοποιήστε!