Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να διακοσμήσεις με φυτά εσωτερικού χώρου

Πώς να διακοσμήσεις με φυτά: 7 φανταστικοί τρόποι να φέρεις την φύση στο σπίτι σου και να προσθέσεις natural vibes

Τα neo-bohemian vibes που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στην διακόσμηση δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητες. Ένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνει αυτό το στυλ διακόσμησης, είναι τα φυτά, μικρά και μεγάλα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Από το μπάνιο ως την κουζίνα και από το σαλόνι στο μπαλκόνι, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να φέρεις την φύση στο σπίτι σου, δίνοντας βάση στην διακόσμηση με φυτά. Αν είσαι λοιπόν λάτρης της φύσης και θέλεις νέες ιδέες για να την ενσωματώσεις στην καθημερινότητα σου, σήμερα θα σου προτείνουμε 7 τρόπους να δώσεις τροπικά vibes και φυτά και όχι μόνο.

#1. Τροπικά vibes με πολλά φυτά στο σαλόνι

Τα κρεμαστά φυτά, δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα δάσος. Ενίσχυσε την, προσθέτοντας μικρά και μεγάλα κασπό με φυτά, όπου υπάρχει επίπεδη επιφάνεια. Τα υπόλοιπα έπιπλα σε φυσικές αποχρώσεις συμπληρώνουν την αίσθηση της φύσης.

#2. Φυτά στο μπάνιο

Τα φυτά στο μπάνιο προσδίδουν ζωή και φρεσκάδα. Αν έχεις μικρό μπάνιο, προτίμησε τα κρεμαστά φυτά που δεν πιάνουν και χώρο.

#3. Στήλη με φυτά

Αν δεν θέλεις να έχεις σκόρπια φυτά στο σαλόνι σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ψηλή στήλη στην οποία θα εκθέσεις πολλά μικρά κασπό με φυτά. Λάβε υπόψιν το φως που χρειάζονται τα φυτά για να διαλέξεις το σωστό σημείο για την τοποθέτηση της.

#4. Boho relaxing spot με φυτά και ταπετσαρία

Αν υπάρχει ένα σημείο στο σπίτι σου που το χρησιμοποιείς σαν γωνιά χαλάρωσης, μπορείς να το μετατρέψεις σε ένα μποέμ ησυχαστήριο, με πολλά φυτά, φυσικά υλικά, μεγάλες μαξιλάρες και τροπικά μοτίβα.

#5. Φυσικά φυτά και φυτά σε κορνίζες

Ένα μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου δεσπόζει στον χώρο, ανάμεσα στα φυσικά υλικά και στις λευκές αποχρώσεις. Εκτός από τα αληθινά φυτά, μπορείς πάντα να προσθέσεις ακόμη περισσότερα natural vibes, με φυτά σε κορνίζες και καμβάδες.

#6. Διακόσμηση με φυτά στο γραφείο

Τα φυτά προάγουν την εσωτερική γαλήνη, την ηρεμία και την συγκέντρωση και έτσι, αυξάνεται η παραγωγικότητα. Μην αφήσεις τον χώρο εργασίας σου, χωρίς να τον διακοσμήσεις με φυτά εσωτερικού χώρου.

#7. Κλαδιά ελιάς και τοιχογραφία

Αν θέλεις να προσαρμόσεις την απεικόνιση της φύσης στους τοίχους σου για ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα, μπορείς να ζητήσεις την συμβολή ενός ζωγράφου ή να πειραματιστείς και μόνη σου, σε περίπτωση που πιάνουν τα χεράκια σου. Έξτρα πόντοι, για τα κλαδιά ελιάς στο ανθοδοχείο, που είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα φυτά εσωτερικού χώρου.

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.