Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να διακοσμήσεις με στυλ τις γωνίες του σπιτιού

Πώς να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού: καταπληκτικές ιδέες με στυλ για να γεμίσεις όλες τις άδειες γωνίες σε κάθε χώρο

Κάθε σπίτι είναι ένας κενός καμβάς, στον οποίο μπορείς να ζωγραφίσεις ότι θέλεις. Οι περισσότεροι όμως, τείνουμε να δίνουμε περισσότερη βάση στα ογκώδη έπιπλα ή στα βασικά έπιπλα και μικροέπιπλα με τα οποία γεμίζουμε τους τοίχους μας, αφήνοντας άδειες τις γωνίες. Η αλήθεια είναι πως και αυτές με λίγη φαντασία, μπορούν να διακοσμηθούν και να “γεμίσουν” ακολουθώντας το διακοσμητικό ύφος των υπολοίπων χώρων. Έτσι, το σπίτι σου θα ζεστάνει ακόμη περισσότερο και δεν θα φαίνεται άδειο, ακόμη και αν μόλις τώρα μετακόμισες εκεί.

Εμείς σήμερα, θα σου προτείνουμε αρκετές έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσεις με στυλ τις άδειες γωνίες, οποιοδήποτε χώρου μέσα στο σπίτι σου, είτε μιλάμε για το σαλόνι, είτε για το υπνοδωμάτιο, είτε για το γραφείο.

#1. Πολυθρόνα

Μια πολυθρόνα, δεν παρέχει μόνο ένα έξτρα κάθισμα στο σαλόνι σου, αλλά γεμίζει και μια άδεια γωνία στα πλαϊνά του επίπλου τηλεόρασης.

να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού σου
deco_by_paolina_

#2. Ραφιέρες

Αν από το χώρο σου λείπουν επιφάνειες όπου μπορείς να εκθέσεις τα διακοσμητικά σου, μια ραφιέρα που θα γεμίσει όμορφα μια γωνία του καθιστικού, είναι το ιδανικό έπιπλο.

να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού σου 2
miascoziness

#3. Φωτιστικά

Για μια άδεια γωνία, μην διαλέξεις ένα οποιοδήποτε φωτιστικό δαπέδου, αλλά ένα που θα δώσει χαρακτήρα στο χώρο σου.

να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού σου 3
deco_orane

#4. Βιβλιοθήκη

Αναρωτιέσαι πώς να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού, χωρίς ογκώδη έπιπλα; Στα καταστήματα μπορείς να βρεις αμέτρητες βιβλιοθήκες σε διαφορετικά μεγέθη, για να γεμίσεις μια άδεια γωνία και να οργανώσεις και τα βιβλία σου.

Πώς να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού | i-deco
casaderami

#5. Βάση για φυτά

Τα φυτά είναι ο ωραιότερος τρόπος για να γεμίσεις τις άδειες γωνίες του σπιτιού σου και συγχρόνως να δώσεις ζωή και θετική ενέργεια στο χώρο σου.

Πώς να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού | i-deco
allensflowermarketlb

#6. Pampas grass

Μια μεγάλη τάση στην διακόσμηση, είναι το pampas grass σε μεγάλα βάζα. Είναι εντυπωσιακό και προσθέτει ζεστασιά και υφή στον χώρο. Δες ιδέες για διακόσμηση με pampas grass, το φυτό που χαρίζει άμεσα μποέμ ύφος.

Πώς να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού | i-deco
soodecoo

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.