Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τέλειες ιδέες για διακόσμηση με φωτάκια

Διακόσμηση με φωτάκια: ιδέες για όλο το σπίτι, για διακριτικό φωτισμό και ρομαντική διάθεση

Μπορεί κάποτε να ήταν προνόμιο της γιορτινής διακόσμησης, σήμερα όμως τα φωτάκια γιρλάντες, έχουν γίνει το απόλυτο σύμβολο της μποέμ διακόσμησης και της cozy διάθεσης που χαρίζουν σε κάθε χώρο, ρομαντισμό.

Ο χαμηλός, διακριτικός φωτισμός που παρέχουν στο σπίτι, μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε χώρο, ακριβώς όπως και με ένα κλασικό φωτιστικό δαπέδου ή επιτραπέζιο. Επιπλέον, ο λιγοστός όγκος και το χαμηλό κόστος τα καθιστά μια πολύ ευέλικτη επιλογή, για κάθε δωμάτιο που χρειάζεται τεχνητό φως.

Εμείς θα λέγαμε, πως οι περισσότεροι βέβαια τα προτιμούν για τον ρομαντικό τους χαρακτήρα που θα τελειοποιήσει, κάθε δωμάτιο με μποέμ διακόσμηση. Δείτε παρακάτω, τέλειες ιδέες για διακόσμηση με φωτάκια γιρλάντα, σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Διακόσμηση με λαμπάκια στο υπνοδωμάτιο

Σε κανένα άλλο δωμάτιο, δεν ταιριάζουν τόσο όσο στο υπνοδωμάτιο, όπου άμεσα μεταφέρουν τον ρομαντικό τους χαρακτήρα. Αν διαθέτετε κουνουπιέρα μπορείτε εύκολα να τα κρεμάσετε επάνω της ή ακόμη και σε ένα ράφι. Μπορείτε να τα αφήσετε και στο δάπεδο κατά μήκος ενός τοίχου.

με φωτάκια
kalk_katt
με φωτάκια στο υπνοδωμάτιο
decohouseinspiration

Διακόσμηση με φωτάκια σε nooks και κρεμαστές πολυθρόνες

Για τις κρεμαστές πολυθρόνες, ήδη σας έχουμε δώσει πολλές ιδέες διακόσμησης. Είτε τις χρησιμοποιείτε ως nooks, για ένα θεματικό σημείο στο σπίτι όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, οι κρεμαστές πολυθρόνες γίνονται ένα πολύ ρομαντικό σποτ, που θα χαρίσει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για κρεμαστές πολυθρόνες.

με φωτάκια σε κρεμαστές πολυθρόνες
martaa_home

Φωτάκια στις γωνίες του σπιτιού

Γέμισε τις άδειες γωνιές του σπιτιού με φωτάκια γιρλάντα για να αντικαταστήσετε τα “βαριά” φωτιστικά δαπέδου. Θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο. Δες ακόμη πώς να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού.

Διακόσμηση με φωτάκια: ιδέες για όλο το σπίτι | i-deco
marzena.marideko
με φωτάκια στο σαλόνι
tatiana_home_decor

Φωτάκια γύρω από κάδρα

Τα φωτάκια, μπορούν όχι μόνο να φωτίσουν, αλλά να κορνιζώσουν και να καθορίσουν. Χρησιμοποιήστε για καθορισμό γύρω από ένα κάδρο ή δημιουργήστε τα σχήματα της επιλογής σας.

για διακόσμηση
cfunk44
Διακόσμηση με φωτάκια: ιδέες για όλο το σπίτι | i-deco
sixat21

Διακόσμηση με φωτάκια σε εξωτερικούς χώρους

Επιλέξτε τα φωτάκια γιρλάντα και για έναν εξωτερικό χώρο. Τοποθετήστε στο δάπεδο, στα κάγκελα, κρεμάστε στους τοίχους, επάνω σε δέντρα και γενικότερα όπου χρειάζεστε περισσότερο φως.

Διακόσμηση με φωτάκια: ιδέες για όλο το σπίτι | i-deco
cfunk44
Διακόσμηση με φωτάκια: ιδέες για όλο το σπίτι | i-deco
annalena.lindqvist

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.