Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ιδέες για οργάνωση αρωμάτων

Πώς να οργανώσεις τα αρώματα σου με στυλ, αντλώντας έμπνευση από τις άκρως εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης που εντοπίσαμε

Τα αρώματα, αυτό τα πολυτελή μικρά προϊόντα που λατρεύουν όλες οι γυναίκες, μπορούν να γίνουν το διακοσμητικό επίκεντρο μιας γωνιάς στο σπίτι σου, είτε μιλάμε για το υπνοδωμάτιο και το vanity desk όπου αποθηκεύεις όλα σου τα καλλυντικά, είτε για το μπάνιο, είτε για το χολ ή ακόμα και το σαλόνι.

Γιατί όμως να εκθέσεις τα αρώματα σου σε κοινή θέα; Αρχικά, γιατί τα περισσότερα μπουκαλάκια αρωμάτων είναι τόσο όμορφα, ιδιαίτερα και εντυπωσιακά, που αποτελούν από μόνα τους τέλεια διακοσμητικά και μπορούν να δώσουν στο χώρο σου μια πιο προσωπική νότα, με ρομαντική διάθεση.

Σε δεύτερο λόγο, τα αρώματα που έχουν τελειώσει ή σχεδόν έχουν τελειώσει, αφαιρώντας τα καπάκια τους μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως diy αρωματικά χώρου. Τρίτον, γιατί πολύ απλά αν τα βλέπεις συνεχώς μπροστά σου, θα είναι αδύνατον να φύγεις από το σπίτι χωρίς να ψεκάσεις το άρωμα σου. Τέταρτο και πολύ σημαντικό, αν έχεις μια πολύ μεγάλη συλλογή αρωμάτων, με ένα perfume display, δεν θα ξεχνάς τι αρώματα έχεις και έτσι θα τα χρησιμοποιείς με τον κατάλληλο τρόπο, στην κατάλληλη περίσταση.

Εξάλλου, τα αρώματα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του τομέα ομορφιάς και ακριβώς όπως οργανώνεις και αποθηκεύεις τα καλλυντικά σου και τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης, έτσι μπορείς να κάνεις και με τα αρώματα. Εάν μάλιστα ανήκεις στους συλλέκτες αρωμάτων, σίγουρα θα σου αρέσει να τα βλέπεις καθημερινά. Δες παρακάτω τις πιο stylish ιδέες για οργάνωση και αποθήκευση αρωμάτων.

Δες ακόμη: ιδέες με στυλ για αποθήκευση παπουτσιών

Τα σημεία που μπορείς να εκμεταλλευτείς στο σπίτι σου, για να εκθέσεις τα αρώματα σου, είναι πολλά. Από το vanity desk και την εταζέρα στο χολ, μέχρι την επιφάνεια της συρταριέρας στο υπνοδωμάτιο σου και τον πάγκο του νεροχύτη στο μπάνιο. Αν και συνιστούμε να αποφεύγεις τα σημεία με πολλή υγρασία, ώστε να μην αλλοιωθούν τα αρώματα σου.

Σε καταστήματα με διακοσμητικά είδη -ακόμη και στο Home section για αποθήκευση του H&M– μπορείς να βρεις πολλές επιλογές πλέον, που θα αποτελέσουν την επιφάνεια που θα συγκεντρώσεις τα αρώματα σου. Από γυάλινα κουτιά μέχρι χρυσαφί, ασημί και ξύλινους δίσκους, ώστε να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου χώρο.

Δες ακόμη περισσότερες ιδέες για οργάνωση αρωμάτων στο The Cover

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.

Κοινοποιήστε!