Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Boho διακόσμηση για μπαλκόνια

Boho διακόσμηση για μπαλκόνια: στοιχεία που θα δώσουν μποέμ ύφος στον εξωτερικό χώρο

Μόλις ο καιρός ανοίγει και μπαίνει η άνοιξη, το μπαλκόνι γίνεται ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού.

Επειδή λοιπόν, έχουμε ανάγκη από μια ζεστή αίσθηση ακόμη και στους εξωτερικούς μας χώρους, σήμερα έχουμε συγκεντρώσει καταπληκτικές ιδέες boho διακόσμησης για το μπαλκόνι και τους υπαίθριους χώρους σας, ώστε να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο όμορφα σε ένα περιβάλλον με καλαισθησία και χαλαρή διάθεση.

Πώς να δώσεις μποέμ ύφος σε μπαλκόνια και βεράντες

Το φως θα φτιάξει την ατμόσφαιρα

Οι χώροι που θα δείτε παρακάτω, έχουν βασικά στοιχεία το φως αλλά και την άνεση, καθώς αν περνάτε αρκετές ώρες στο μπαλκόνι σας, σίγουρα χρειάζεστε κάτι πιο άνετο από μια απλή καρέκλα. Φτιάξε ατμόσφαιρα με φανάρια, curtain & string lights.

Υφές και μοτίβα

Βασικό ρόλο παίζουν και οι υφές, για αυτό θα πρέπει να δώσετε υφή και ζεστασιά με ριχτάρια σε γήινους τόνους. Συμπληρωματικό στοιχείο, τα μαξιλάρια με έθνικ μοτίβα.

Η φύση είναι το καθαρά μποέμ στοιχείο που χρειάζεσαι

Ακόμη, απαραίτητο στοιχείο για την διακόσμηση ενός μπαλκονιού είναι και οι γλάστρες/λουλούδια, γιατί εκτός από την χαρούμενη νότα που δίνουν, μας φέρουν και σε επαφή με την φύση. Κάτι που μπορεί να λείπει σε πολλούς αυτή την περίοδο.

Δημιούργησε ένα nook

Έξτρα πόντοι αν έχετε το κατάλληλο χώρο για μια αιώρα ή μια κρεμάμενη καρέκλα, για να δημιουργήσετε μια γωνία που θα χαλαρώνετε διαβάζοντας ένα βιβλίο. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για nooks.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά στις ιδέες για boho διακόσμηση σε μπαλκόνια παρακάτω, σίγουρα θα μαγευτείς.


Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.