Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διακόσμηση μπαλκονιού με φωτάκια

Με αυτές τις ιδέες για διακόσμηση μπαλκονιού με φωτάκια, οι λέξεις “night out” αποκτούν άλλο νόημα. Ο φωτισμός άλλωστε παίζει σπουδαίο ρόλο και στους εξωτερικούς χώρους, αφού δημιουργεί άμεσα ατμόσφαιρα.

Τι φωτισμό να χρησιμοποιήσεις στο μπαλκόνι και τη βεράντα

Αναμφίβολα στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο απαλό φωτισμό από ότι στους εσωτερικούς χώρου. Η βεράντα και το μπαλκόνι είναι χώροι για χαλάρωση και ο απαλός φωτισμός συμβάλλει σε αυτό. Συνεπώς, τα κεριά, τα φανάρια μικρά και μεγάλα, καθώς και τα φωτάκια γιρλάντες, επιτυγχάνουν αυτόν τον στόχο. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε συγκεκριμένα με τα φωτάκια, καθώς κεριά και φανάρια σίγουρα έχετε στο μπαλκόνι σας. Εκτός όμως από τα φωτάκια γιρλάντα σε διάφορα σχέδια και μήκη, μπορείτε να επιλέξετε και φωτάκια κουρτίνα ή καταρράκτες και να τα προσαρμόσετε στον χώρο σας για να τον φωτίσετε καταλλήλως.

#1. Φωτάκια σε καφασωτό/καλαμωτή

Αν έχεις οποιουδήποτε τύπου καλαμωτή ή καφασωστό στο μπαλκόνι σου, είναι πάρα πολύ εύκολο να στερεώσεις μια σειρά από φωτάκια.

#2. Τοποθέτησε φωτάκια στα κάγκελα

Ο πιο εύκολος τρόπος και το πιο κοινό σημείο για να τοποθετήσεις φωτάκια στο μπαλκόνι, είναι σίγουρα στα κάγκελα.

Διακόσμηση μπαλκονιού με φωτάκια
Διακόσμηση μπαλκονιού με φωτάκια

#3. Τα φωτάκια κουρτίνα δείχνουν πολύ εντυπωσιακά

Τα φωτάκια κουρτίνα ίσως είναι και τα πιο εντυπωσιακά από όλα. Μπορείς εύκολα να τα στερεώσεις στο ταβάνι και να δημιουργήσεις μια εικόνας “βροχής αστεριών”.

#4. Φωτάκια σε κιόσκι βεράντας

Αν έχεις βεράντα και κιόσκι, δημιούργησε ρομαντική ατμόσφαιρα με φωτάκια στον ουρανό.

#5. Συνδύασε με άλλα διακοσμητικά

Τα φωτάκια αποτελούν υπέροχο διακοσμητικό, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις και με άλλου είδους φωτισμό. Φωτεινές πινακίδες, φανάρια, κεριά και επιτραπέζια φωτιστικά δίνουν ακόμη περισσότερη ζεστασιά στο χώρο. Επιπλέον, κρέμασε και άλλου τύπου διακοσμητικά σε τοίχους και καφασωτά, όπως κορνίζες, καθρέφτες αλλά και μικρά γλαστράκια.

στο μπαλκόνι
homebyne

Τώρα που είδες τέλειες ιδέες για διακόσμηση μπαλκονιού και βεράντας με φωτάκια, δες Φανταστικές ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια.

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.