Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φανταστικές ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια

Ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια: φανταστικές ιδέες που θα κάνουν το μπαλκόνι σου το ομορφότερο σποτ του σπιτιού

Στην Ελλάδα του ήλιου, του φωτός, του καλοκαιριού και του καλού κλίματος γενικότερα, δυστυχώς υπάρχουν πολλά μικρά μπαλκόνια, που το κάνουν πολύ δύσκολο να διακοσμήσεις τον εξωτερικό σου χώρο όπως επιθυμείς.

Κάποια από αυτά ίσως χωρούν ένα μικρό bamboo καναπέ, κάποια άλλα ίσως χωρούν μόνο 2 καρέκλες και ένα τραπεζάκι. Κάποια άλλα μπορούν να χωρέσουν παλέτες που μετατρέπονται πολύ εύκολα σε αυτοσχέδιους καναπέδες με μαξιλάρες και κάποια άλλα ευτυχώς, έχουν χώρο και για μερικές γλάστρες που θα ομορφύνουν τον χώρο και θα χαρίσουν ζωή και ενέργεια ακόμη και σε ένα μικρό μπαλκονάκι. Δες ιδέες διακόσμησης με παλέτες.

Για την διακόσμηση ενός μικρού μπαλκονιού όμως, δεν πρέπει να σκέφτεσαι μόνο πρακτικά, καθώς οι μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι που θα δώσουν μια πιο χαρούμενη νότα, μετατρέποντας το σε μια μικρή όαση και το αγαπημένο σποτ του σπιτιού, για να χαλαρώνεις όταν ο χρόνος το επιτρέπει.

Επιστράτευσε ζαρντινιέρες που μπορείς να τοποθετήσεις στα κάγκελα αν δεν έχεις χώρο και γενικότερα, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς και σε ύψος τον χώρο σου. Καλαμωτές και καφασωτά μπορούν να χρησιμεύσουν για να έχεις και την απαραίτητη ιδιωτικότητα, ενώ μπορείς να δώσεις και μια πιο μποέμ νότα, τοποθετώντας χαλιά από γιούτα, κρεμαστές κούνιες και αιώρες.

Άλλα αντικείμενα που μπορείς να προσθέσεις για διακόσμηση, είναι τα φωτάκια γιρλάντα, φανάρια για κεριά, μαξιλάρια και κροσέ ελαφριές κουβέρτες.

Μην ξεχάσεις να διακοσμήσεις και τους τοίχους και να δώσεις την πρέπουσα σημασία και στο φωτιστικό. Όπως θα διαπιστώσεις βλέποντας τις φωτογραφίες παρακάτω, ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια υπάρχουν πολλές, αρκεί να έχεις λίγο φαντασία.

διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια i deco 2
elvi_decorhome
διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια i deco 3
s.u.s.a.p.
διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια i deco 4
sannahermine
διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια i deco 5
hesti.novitadewi
Ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια | i-deco
oliv.home
Ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια | i-deco
marzena.marideko
Ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια | i-deco
marzena.marideko

Πηγή: Διακόσμηση για μικρά μπαλκόνια

Κοινοποιήστε!

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.