Ιδέες για οργάνωση καλλυντικών

Ιδέες για οργάνωση καλλυντικών - i-deco.gr

Ιδέες και συμβουλές για οργάνωση καλλυντικών και αποθήκευση

Η οργάνωση των καλλυντικών μας είναι κλειδί όχι μόνο για εξοικονόμηση χώρου, αλλά και χρόνου.

Αφού έχει έλθει η νέα σεζόν, έχουμε επιθυμία για ανανέωση, οργάνωση, ξεκαθάρισμα. Τα καλλυντικά που έχετε σκόρπια σε τσάντες και νεσεσέρ προκαλούν αποδιοργάνωση και ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην θέση τους. Το αγαπημένο σας κραγιόν πρέπει να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή που το έχετε τοποθετήσει.

Δείτε, πώς θα γίνει μοναδικός ο χώρος και το μπουντουάρ σας.

Χρωματική αρμονία και καθορισμός χώρου

για οργάνωση καλλυντικών με στυλ 1
my_homey_room

Καταρχάς, φτιάξε την βάση σου. Ένα απλό λευκό γραφείο μπορεί να εναρμονιστεί με ότι στυλ διακόσμησης έχεις δώσει στο χώρο σου. Πρόσθεσε ένα χαλί περιοχής για να διαχωρίσεις αυτό το χώρο, ένα καθρέπτη με καλό φωτισμό, την αγαπημένη σου καρέκλα και δώσε υφή με ένα γούνινο μαξιλάρι ή ένα sheepskin rug.

Η χρωματική αρμονία πρέπει να υπάρχει σε μικροέπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Έτσι, ακόμη και αν γεμίσετε τον χώρο με καλλυντικά, δεν θα δείχνει αποδιοργανωμένος. Λευκό και μαύρο με χρυσό ή ασημί είναι μια σικ τριχρωμία, που μπορείτε να εμπλουτίσετε με αντικείμενα σε ροζ, γαλάζιες ή γκρι αποχρώσεις.

Δες ακόμη: Ιδέες για οργάνωση αρωμάτων

Δημιούργησε αποθηκευτικούς χώρους στο μπουντουάρ

για οργάνωση καλλυντικών με στυλ 6
estilosymueblesm

Αντί για μια συνηθισμένη καρέκλα, χρησιμοποίησε ένα ταμπουρέ, το οποίο θα λειτουργήσει και ως αποθηκευτικός χώρος για μεγάλα αντικείμενα όπως το πιστολάκι σου.

Τα stand καλλυντικών είναι απαραίτητα

για οργάνωση καλλυντικών με στυλ 7
sorbusbeauty

Τα ακρυλικά stand για καλλυντικά, είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος οργάνωσης καλλυντικών και όχι μόνο. Πλέον, θα βρεις online αμέτρητα stand σε διαφορετικά στυλ και μεγέθη.

Αποθήκευση καλλυντικών σε καλάθια

για οργάνωση καλλυντικών με στυλ 5
whatjasloves

Χρησιμοποιήστε ράφια καλαθάκια οργάνωσης για να συγκεντρώσετε βερνίκια νυχιών ή άλλα προϊόντα περιποίησης όπως κρέμες προσώπου και σώματος.

Δίσκοι για αποθήκευση αρωμάτων

Ιδέες για οργάνωση καλλυντικών - i-deco.gr

Οι vintage ανοξείδωτοι δίσκοι ή κάποιοι όμορφοι δίσκοι σερβιρίσματος από καθρέφτη φιλοξενούν με στυλ τα αρώματα και καλλυντικά καθημερινής χρήσης. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα πανέμορφα αποθηκευτικά κουτιά, που βρίσκετε σε πολλά καταστήματα.

Central image credit: Photo by Adam Watson on Unsplash

Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook για να μη χάνεις κανένα αφιέρωμα.

Κοινοποιήστε!

Scroll to Top